Infoceuticals NES droppar

Vad är NES droppar?

 

Den aktiva beståndsdelen är inte kemisk utan innehåller mikro- kvantiteter av kolloidala mineraler vars subatomära struktur har blivit kodad med information som ges till vårt kroppsfält – The Human Bodyfield.

Dessa kodade droppar är framtagna för att påverka och lösa upp blockeringar som är orsakade av olika typer av chocker, trauman, toxiner, emotionella orsaker osv.

Genom att lösa upp dessa blockeringar så återställer man kroppens egen optimala förmåga att läka sig själv.
Det finns 62 olika flaskor, NES Infoceuticals, i 20 ml flaskor som innehåller filtrerat vatten, kodade mineraler och 5 % alkohol. Det finns 5 stycken olika typer av NES Infoceuticals beroende på vilka av kroppens system som de är anpassade för.

 

 

Hur tar man dem?

Oftast så tar man upp 6 stycken olika flaskor under en period av en månad. Schemat som bifogas är pedagogiskt upplagt och visar antal dagar, vilka flaskor som rekommenderas och antal droppar som man ska ta. Vanligtvis 9 st droppar av varje flaska första veckan för att sedan öka till 15 st droppar därefter.

Man tar dropparna i ett glas vatten eller annan vätska och det går utmärkt att äta innan eller efter. Alla flaskorna i samma glas. Enkelt och smidigt. Dessutom får du med dig ett utskrivet schema vilket förenklar det hela.

För mer information angående Nutri-Energetics Systems – NES, klicka här så kommer du till deras hemsida som är på engelska.

 

 

NES scanning   miHealth   Remote Scanning